יתרון בריאותי עם טעם ייחודי
שמן זית הוא אחד המוצרים הכי בריאים שיש במטבח. הוא מכיל המון נוגדי חמצון, שומנים טובים ממשפחת החד בלתי רוויים וחומצות שומן חיוניות. כל אלה תורמים לבריאות הלב, משפרים את מראה העור ומחזקים את המערכת החיסונית. מעבר ליתרונות הבריאותיים, שמן הזית מוסיף טעם נהדר למגוון רחב של מאכלים, מסלט טרי ופשוט ועד תבשילים מורכבים וחמים. איך כדאי לכם להשתמש בו? הינה המלצות פשוטות לשימוש מיטבי בשמן זית במטבח שיעזרו להעצים את הטעמים והמרקמים של המנות.
סיום המנה עם טפטוף עדין
תיבול סלטים ברמה אחרת
אפייה עם שמן זית במקום חמאה
הקפצה וטיגון קל
הכנת מטבלים ומרינדות ביתיות
שמן זית: לא רק למטבח
לסיכום
שמן זית הוא באמת מוצר מדהים שמשלב בתוכו גם בריאות וגם טעם מיוחד. אפשר להשתמש בו בכל כך הרבה דרכים במטבח, החל מטפטוף על סלט טרי, דרך הכנת רטבים מעניינים ועד לאפייה ובישול. מה שממש מגניב זה שהוא לא רק טעים, אלא גם עושה המון טוב לגוף בזכות כל נוגדי החמצון והשומנים הבריאים שיש בו. אם כבר מדברים על יתרונות, אז בכלל מדהים לדעת שאפשר להשתמש בו גם מחוץ למטבח, למשל בשביל טיפוח העור והשיער באופן טבעי.
המידע באתר הוא לא חוות דעת רפואית או המלצה רפואית מכל סוג שהוא, כדי לקבל את הטיפול המדויק לצורך הטיפול בבעיה יש לפנות לרופא ו/או למומחה בלבד.