מסעדת קמפנייה בראשון לציון מזמינה אתכם לחגיגה של טעמים וניחוחות עם תפריט בשרים עשיר ומגוון שיעורר את בלוטות הטעם שלכם. בואו לגלות את הסודות הקולינריים של המסעדה ולהכיר את הנתחים האיכותיים והייחודיים שיהפכו את הארוחה שלכם לחוויה בלתי נשכחת!

אסאדו על העצם

במסעדת קמפנייה בראשון לציון, האסאדו על העצם הוא גולת הכותרת. נתח הבשר המסורתי הזה מגיע הישר מהמרעה הפרטי של המסעדה ברמת הגולן, והוא נבחר בקפידה באמצעות השף כדי להבטיח איכות בלי פשרות. תהליך ההכנה הייחודי של המסעדה מדגיש את הטעמים העשירים והרכות של הבשר, והוא מבטיח חוויה בלתי נשכחת לכל חובב בשר.

טומהוק (כרכרה אנטריקוט על העצם)

נתח האנטריקוט המפורסם שמוגש על העצם הוא כוכב נוסף בתפריט הבשרים של מסעדת קמפנייה. הנתח הזה שמקורו ברמת הגולן מתאפיין בטעמי עשירים ומרקם עסיסי במיוחד בזכות השיוש שלו. כל מנה מכילה מינימום 800 גרמים של בשר איכותי שנבחר בקפידה, והיא מבטיחה חוויה קולינרית בלתי נשכחת לחובבי הבשר.

אנגוס שחור

למביני עניין בבשר בקר משובח, האנגוס השחור שמוגש בקמפנייה הוא בחירה מעולה. בשר זה ידוע ברכותו ובטעמו העשיר והבשרני. בדומה לשאר הבשרים בתפריט, האנגוס השחור מגיע מהמרעה הפרטי של המסעדה ברמת הגולן ונבחר בקפידה באמצעות השף. הקפדה זו על הפרטים הקטנים מבטיחה שכל נתח בשר עומד בסטנדרטים הגבוהים של המסעדה ומספק חווית אוכל בלתי נשכחת לסועדים.

 

 

מנות ראשונות להשלמת המנה העיקרית

בנוסף למגוון הבשרים האיכותי, מסעדת קמפנייה בראשון לציון מציעה מבחר מנות ראשונות מעוררות תיאבון שמהוות הקדמה מושלמת למנה העיקרית. מנות אלה מוכנות באותה הקפדה על הפרטים הקטנים ועל חומרי גלם משובחים, בדיוק כמו המנות העיקריות, והן מבטיחות חוויה קולינרית מושלמת. הינה כמה מהן:

האווירה והעיצוב של קמפנייה

העיצוב הפנימי הייחודי של קמפנייה ראשון לציון תורם לחוויית האוכל הכוללת. הבעלים נסעו לאיסטנבול בהמלצת האדריכל המוכשר שעיצב את המסעדה כדי לרכוש את הציוד הדרוש לעיצוב הפנים שייתן את האווירה הנכונה. תשומת הלב לפרטים ניכרת בכל פינה במסעדה, והיא יוצרת אווירה נעימה ומזמינה לסועדים.

מסעדת בשר טורקית

קמפנייה היא מסעדת בשרים טורקית בראשון לציון שמזמינה אתכם למסע קולינרי אל לב ליבה של טורקיה. התפריט העשיר שלהם מציג את מיטב המסורת הטורקית עם דגש על בשרים איכותיים וטכניקות הכנה ייחודיות המאפשרות לכל נתח לבטא את טעמו הייחודי. השף בקיא במסורת הקולינרית הטורקית, והוא בוחר בקפידה את הבשרים המשובחים ביותר ומכין אותם במיומנות ובאהבה.

לסיכום

מסעדת קמפנייה בראשון לציון מציעה חוויה קולינרית טורקית אותנטית שמתמקדת במנות בשר איכותיות שמגיעות מהמרעה הפרטי של המסעדה. התפריט כולל מגוון נתחים מובחרים, כמו אסאדו על העצם, טומהוק ואנגוס שחור, שמוכנים בקפידה באמצעות השף המיומן. לצד הבשרים, מציעה המסעדה מבחר מנות ראשונות טעימות ומעוררות תיאבון. האווירה במסעדה נעימה ומזמינה, והעיצוב הייחודי שכולל אלמנטים שהובאו במיוחד מאיסטנבול ותורם לחוויה הקולינרית הכוללת.